Om oss

Vi på Näringsnytt siktar på att bygga en långsiktig relation med dig som läsare. Det här vill vi åstadkomma genom att ha en snabb och relevant bevakning av det som sker i det svenska näringslivet. Målet är att Näringsnytt ska vara den första plattformen ni vänder er till när ni vill veta det senaste, eller bara när ni vill lära er mer om det svenska näringslivet i allmänhet.

Bevakar från olika perspektiv

Främst är det nyheter som förändrar näringslivet som tas upp här. Det kan till exempel handla om sammanslagningar mellan etablerade aktörer, eller att ett företag har köpt upp en uppkommande aktör. Många kanaler finns som rapporterar om näringslivet idag – vi skiljer oss dock från mängden genom att ställa höga krav på nyhetsvärdet. Därtill skrivs artiklar med ett bredare intresse för chefer, entreprenörer och företagare.

Vi fokuserar på nyheter som verkligen berör, snarare än nyheter om händelser som har ett lägre allmänintresse. Inför varje publicering och påbörjat arbete gör redaktionen en bedömning om vad som lämpar sig att rapportera om. Bedömningen är givetvis subjektiv, och vi hoppas att ni som besöker Näringsnytt håller med oss i den.

En mötesplats

Vi hoppas att ni som besöker sidan möts i kommentarsfälten och även tar kontakt med redaktionen om ni har något ni vill diskutera. Vi uppmanar till diskussion – men samtidigt till hänsyn.